Her dykker man helt ned i en magisk undervandsverden. Over bordene og i gulvet vises videoer fra den blå planets dybder. Under loftet hænger der koraller. Man hører vandet klukke og hvalerne synge, når de svømmer forbi på ét af de store lærreder. Man ser koralrevene, hvor farvestrålende fisk holder til, og hvor hajerne patruljerer majestætisk. Desserten indtages til goplernes vægtløse ballet.
Chefkokken Loris de Vaucelles disker op med fiskespecialiteter, som er en fryd for såvel øjet som for ganen – og det til behageligt kølige priser. Og det bedste er, at man ikke behøver at begrænse sig til bare én ret. For det meste er portionerne beregnet til, at to personer fint kan dele tre portioner. Så er man også sikker på, at der er plads til en lækker dessert.
Bag Ephemeras geniale koncept står tre unge afgangselever fra det ansete Institut Paul Bocuse i Lyon. Annaïg Ferrand, Loris de Vaucelles og Jade Frommer er alle i 20’erne, og konceptet startede som et studieprojekt, hvor opgaven bestod i at planlægge en tidsbegrænset pop up-restaurant. Opgaven inspirerede de tre unge studerende i en grad, at de forrige år gjorde et sensationelt gastromisk kup med deres ”Athéra” i Lyon. Restaurantens hjemmeside var dårligt nok online, før henvendelserne væltede ind. I løbet af blot 5 timer modtog de 1.300 reserveringer. Og i sommer er de så her i Paris.
Kom med og find Nemo!
www.ephemerarestaurant.com